ADATA lansează XPG Hunter, memorii DDR4 cu performanțe înalte și aspect de bun gust

ADATA, producător cunoscut în special pentru gamele sale de memorii DRAM, SSD-uri și alte unități de stocare, a anunțat de curând lansarea gamei de module de memorie DDR4 XPG Hunter.

Dincolo de faptul că aspectul vizual al noii game este unul simplu și de efect, fără RGB sau alte brizbrizuri, memoriile XPG Hunter reprezintă și o gamă de produse cu standarde înalte de performanță.

Asta deoarece cipurile cu care sunt echipate noile module de memorie trec printr-un proces de binning (filtrare) foarte strict. Așadar, memoriile XPG Hunter au în componența lor doar cele mai bune cipuri din punctul de vedere al performanțelor, al stabilității și al durabilității chiar și în condiții de overclocking.

Evident, XPG Hunter sunt compatibile cu XMP 2.0, ceea ce permite realizarea unui overclock foarte ușor, prin selectarea unui profil predefinit în BIOS sau chiar în interiorul sistemului de operare.

Modulele au frecvențe de până la 3000 MHz și se comercializează în variante de 4 GB, 8 GB, 16 GB și 32 GB. De asemenea, ele sunt disponibile în variante U-DIMM (plăcuțele obișnuite pentru PC) și SO-DIMM (pentru anumite mini PC-uri și notebook-uri)

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor memorii de top , aflați că ADATA tocmai a anunțat această nouă gamă care v-ar putea satisface toate pretențiile. Încă nu există informații despre prețuri și disponibilitate în România. Dacă între timp aflați voi ceva, lăsați un comment ca să afle și ceilalți.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.