DayZ ajunge în sfârșit la versiunea 1.0

Într-un anunț făcut zilele acestea pe blogul dezvoltatorului DayZ am primit vestea cea bună că jocul va ieși în sfârșit din Beta pe data de  13 decembrie 2018. Acest lucru se întâmplă la “doar” 5 ani de când acest titlu a intrat pe linia de producție.

Chiar daca procesul de creație a fost “un pic” mai lent, trebuie să ne amintim că jocul a început ca un mod dezvoltat de Dean Hall pentru Arma 2 în 2012. După ce acesta a devenit extrem de popular, cu peste un milion de jucători în doar 4 luni Bohemia (studioul responsabil de Arma 2) a început dezvoltarea jocului de sine stătător ce urma să devină DayZ, la cârma echipei fiind Dean Hall.

Din păcate nu totul a decurs conform planului, iar faptul că mărețul lor lider s-a retras din proiect între timp nu prea a fost o veste de bun augur, fapt ce a dus și mai mult la întârzierea tuturor eforturilor.

Un aspect pe care aș dori să îl menționez este că această lansare este doar pentru PC, fiind câteva informații care ar confirma și o apariție a ediției pentru console undeva la începutul anului 2019.

Nu în ultimul rând, dezvoltatorii jocului au ținut să puncteze faptul că versiunea 1.0 nu este cea finală și că nu reprezintă sfârșitul ciclului de dezvoltare.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

  1. Jocul nu are cum sa iasa din Beta, din moment ce nici nu a apucat sa intre in Beta. Cred ca e ceva gresit prin articol.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.