Edge Case Games trece în portofoliul Wargaming

Cum tot suntem în plin sezon de cumpărături cu ocazia sărbătorilor de iarnă și încă e frenezie în centrele comerciale, dar și online, cei de la Wargaming s-au gândit că și ei merită să se bucure la fel de mult ca noi de un spending spree, așa că și-au urcat căruciorul pe tanc și au plecat la cumpărat.

După ceva măsurători, cercetări, permutări și aranjamente au ajuns să arunce cu sacii de banii pentru studioul Edge Case Games. Dacă numele nu vă sună cunoscut, atunci e posibil să fi auzit de jocul free-to-play Fractured Space, un strategy MMO a cărui acțiune se desfășoară în spațiu unde ești angajat în bătălii de tip PvP sau PvE cu nave spațiale colosale.

Acesta titlu a fost lansat în anul 2016, ținând cont că la numai puțin de 2 ani de această dată se fondase studioul și pe lângă asta, au primit numeroase nominalizări pentru munca depusă. Un ultim detaliu care merită menționat, este că The Mighty Jingles și-a împrumutat vocea pentru unul din căpitanii jocului.

Noul studio din portofoliul Wargaming va fi integrat în recent deschisul birou din Guildford, Marea Britanie pentru a lucra la un proiect MMO neanunțat. Dacă stai să te gândești un pic, e posibil să avem pe viitor un World of Spaceships. 🙂

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.