Încă un anime trece prin filtrul Netflix

Netflix a anunțat, în mod oficial, zilele trecute că urmează să producă un nou serial după mult îndrăgita serie de animație japoneză (a.k.a anime) Cowboy Bebop. Animeul a fost lansat în anul 1998 și și-a dat ultima răsuflare prin intermediul episodului cu numărul 26 pe data de 23 aprilie 1999.

Animeul a prezentat povestea unei echipe de vânători de recompense: Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine și Radical Ed, undeva prin anul 2071, într-un univers cu o atmosferă jazz dat pe repede înainte.

Legat de echipa de producție îl avem pe: Andre Nemec, Josh Applebaum (scriitori pentru Misiune Imposibilă – Protocolul fantomă și Teenage Mutant Ninja Turtles 2), Jeff Pinkner și Scott Rosenberg (scenariști pentru Venom).

Un lucru notabil este că primul episod va fi scris de către Christopher Yost, cel responsabil pentru Thor: The Dark World și pentru bine primitul Thor: Ragnarok. Să sperăm că va lua direcția celei de-a doua instanțe.

De menționat mai este și faptul că Shinichiro Watanabe, producătorul executiv al anime-ului original va supraveghea cu un Sharingan producția. Să sperăm că serialul de 10 episoade, împreună cu The Last Airbender, vor spăla rușinea adusă de producția filmului Death Note.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.