NVIDIA a lansat un driver îmbunătățit pentru Shadow of the Tomb Raider, Black Ops 4 Blackout

După trecerea de la seria GTX la seria RTX odată cu anunțarea noilor plăci video (veste ce a bucurat pe toată lumea și s-a viralizat imediat în lumea gamingului), apele s-au mai calmat și ne întoarcem la vestitele știri despre drivere.

Noul driver GeForce Game Ready a fost anunțat oficial și promite o experiență optimizată pentru câteva titluri ce vor fi foarte jucate în următoarea perioadă. Cel mai important dintre acestea este Shadow of the Tomb Raider, continuarea aventurii Larei Croft, de data aceasta în America de Sud. Conform NVIDIA, îmbunătățirile aduse la nivel software le vor oferi utilizatorilor o experiență de top în momentul în care vor jucă noul titlu din serie. Shadow of the Tomb Raider va putea fi jucat de astăzi (12 septembrie) de către cei care au făcut precomandă la edițiile speciale “Croft Edition” sau “Deluxe Edition”, urmând că din 14 septembrie jocul să fie lansat oficial pentru toată lumea.

Un alt titlu important pentru care NVIDIA promite o experiență îmbunătățită este Call of Duty®: Black Ops 4 Blackout, cea mai mare schimbare de direcție pe care franciza a luat-o până acum. Acest titlu se concentrează pe experiență multiplayer, promițând, pe lângă Zombie mode-urile cu care ne-a obișnuit, un mod battle royale. În acest weekend este anunțat un beta release, urmând ca titlul să fie disponibil din 12 octombrie. Jocul poate fi accesat din 15 septembrie de cei ce au făcut precomandă prin intermediul Blizzard Battle.net Desktop App.

https://www.youtube.com/watch?v=lGg5SJT4t-w

Pentru cei care nu sunt impresionați nici de călătoriile prin mitologia azteca și maiașă a Larei Croft, și nici de noua turnură pe care Call of Duty o ia, mai avem o încercare. Assetto Corsa Competizione, noul simulator auto al Kunos Simulazioni va fi lansat, în early access, în cursul zilei de astăzi, pentru ca entuziaștii de curse să se poată bucura de el până la începutul anului următor, când va fi lansat oficial. La fel ca în cazurile de mai sus, driverul Game Ready își va face treaba pentru a optimiza experiența de joc.

Pe lângă optimizarea experienței în joc, Game Ready va oferi și noi feature-uri menite să ofere jucătorului posibilitatea să împărtășească momentele memorabile din timpul jocului. Tehnologia ShadowPlay se află la posturi cu scopul de a înregistra automat highlighturi din joc și a-i oferi jucătorului șansa să salveze și chiar să distribuie secvențe cu victoriile obținute pe rețelele de social media.

Alte două titluri ce au fost amintite în anunțul Nvidia sunt Dying Light: Bad Blood care primește și el suport pentru înregistrări automate de Highlights și Insurgency Sandstorm ce primește suport Ansel (tehnologia NVIDIA ce permite realizarea de fotografii în mediile de joc). Ansel mai este implementat și în Shadow of the Tomb Raider.

Cele mai noi versiuni de driver NVIDIA pot fi găsite întotdeauna la adresa https://www.geforce.com/drivers .

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.