S-a lansat Counter-Strike: Global Offensive Free Edition, dar nu e ceea ce crezi

După o lungă perioadă în care Counter-Strike: Global Offensive a avut un preț stabil de 15 Euro, cu momente de reduceri moderate, cei de la Valve au lansat o versiune gratuită a jocului. Aceasta îți permite să joci doar în modul offline, cu boți. De asemenea, CS:GO Free Edition oferă și posibilitatea de a urmări alți jucători online prin modul spectator în GOTV.

Ca mențiune, această ediție gratuită a fost introdusă pe Steam odată cu cel mai recent patch al jocului, ce a adus și o modificare esențială, prin înlocuirea permanentă și ireversibilă a vechii interfețe cu cea nouă, cunoscută sub numele de Panorama.

Dar și evoluția are prețul ei. Mulți utilizatori se plâng de faptul că PC-urile lor nu pot face față la noul update. Există multe solicitări pentru a restabili opțiunea disponibilă în linia de comandă (-legacyscaleformui) care le permitea utilizatorilor cu sisteme mai slabe să utilizeze vechea interfață.

Dincolo de aceste plusuri și minusuri, noul patch a introdus o mulțime de abțibilduri și graffiti-uri plătite ce pot fi achiziționate de cei care doresc să susțină turneul FaceIt 2018. Jumătate din încasări se duc către jucătorii și organizațiile care participă la FaceIt London Major. Puteți vedea regulamentul complet aici.

Lista oficială cu toate modificările aduse de noul patch este disponibilă aici.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.