Avem un trailer nou pentru Metro Exodus!

Ușor, bătrânește, ardelenește, seria Metro are parte de o evoluție foarte interesantă, mai ales datorită inovațiilor ce se vor a face parte din viitorul capitol al acestei epopei, capitol intitulat Metro Exodus. Cu nu foarte mult timp în urmă, în cadrul E3 2018, cei de la 4A Games ne-au vârât sub nas un trailer al jocului care, îndrăznesc să spun, a făcut o treabă EXCEPȚIONALĂ în a crește “hype-ul” în rândul fanilor exact la fel cum crește aluatu’ în cuptorul bunicii (prin estetică, soundtrack, atmosferă, detalii, toate cele).

Acum, când ne regăsim în plin Gamescom 2018, tovarășul Artyom se decide să ne mai dezvăluie mici secrete de prin călătoria sa unică și tumultoasă cu ajutorul unui trailer nou-nouț. Trailerul întărește promisiunile dezvoltatorilor de a oferi jucătorilor o perspectivă aproape hiperbolică asupra unei aventuri ce îl scoate pe protagonist din pântecul protector al metroului, ale cărui stații subterane i-au fost casă, și-l aruncă în șuturi la suprafață, alături de alți bravi oșteni, la bordul locomotivei Aurora ce traversează Munții Urali în căutarea unei vieți noi.

Din acest decor nu lipsesc porțiunile claustrofobice, teama de întuneric amplificată de implementarea unor noi mecanici de gameplay, și lupta pentru supraviețuire a lui Artyom care realizează, treptat, că adevăratul pericol al tundrei siberiene nu este puhoiul de creaturi născute din holocaustul nuclear, ci oamenii înșiși, iar singurul lui refugiu a fost lăsat în urmă, la mii de kilometri departare, odată ce a părăsit metroul…

În materialul anterior destinat jocului discutam în detaliu particularitățile lui Metro Exodus, așadar nu aveți scuză pentru replici de tipul “dar, nenea, eu nu știu cu ce se mănâncă jocu’ ăstaaaaa” ! Puneți mâna și citiți, că nu strică, iar până la noi informații puteți urmări noul trailer mai jos. Ca un friendly reminder, Metro Exodus pleacă din gară pe 22 februarie 2019, pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Carol Zafiriadi
Carol Zafiriadihttps://www.overheat.ro/
Unii se gândesc la A Doua Venire a lui Iisus când îl văd, alții îl botează gamer incurabil,restul îl tot întreabă când le aduce niște salam Caroli. Trăind printre metale grele și pixeli, acest individ practică butonatul RPG-urilor și cititul de manga atunci cand nu pierde vremea cu elucidarea misterelor Universului. Abia ai auzit de el, dar ți-a devenit cel mai bun partener de construit Lego! Pus sub urmărire generală pentru umor deosebit de sec.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.