God Of War PS4 – Sony ne prezintă 15 minute de gameplay

A mai rămas doar o lună până la lansarea noului God Of War pentru PS4, iar Sony împreună cu studioul din spatele jocului, Santa Monica, au început să ne dezvăluie mai multe informații despre proiectul lor; mai exact 15 minute in-game de acțiune pură cum numai Kratos poate să livreze.

Noul titlu al seriei este un fel de reboot al francizei în sensul în care deși continuitatea jocurilor precedente rămâne canonică, povestea renunță la mitologia greacă în favoarea celei nordice. Kratos, mai mare și mai bărbos ca niciodată, are acum un fiu, pe Atreus, pe care trebuie să îl învețe ce înseamnă arta războiului. Spre deosebire de titlurile precedente, noul God Of War nu se prezintă ca un hack’n’slash; jocul comportându-se mai mult ca un action RPG la persoana a treia.

Cum lansarea de pe 20 aprilie vine cu pași repezi, campania de marketing pentru joc este in toi. TV Commercial-ul CGI de mai jos este exact genul de reclamă epică pe care numai Santa Monica Studio o putea concepe.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.