Red Dead Redemption 2 are dată de lansare!

După succesul răsunător al action adventure-ului de tip western Red Dead Redemption, era normal că cei de la Rockstar Games nu aveau să stea pe posterior și să nu mai facă nimic.

Evident, au fost nițeluș ocupați cu GTA 5 să ofere un flux constant de conținut la ceva ani buni de la lansare, dar au început să își concentreze eforturile pe un nou titlu. Acesta este Red Dead Redemption 2.

red dead redemption

Așa cum era de așteptat, jocul este dezvoltat pentru PS4 și Xbox One și se dorește respectarea rețetei unui western clasic, asezonat cu o serie de îmbunătățiri majore atât din punct de vedere vizual, de gameplay și de fir narativ, față de primul titlu din serie.

Totuși, știm că Rockstar Games este genul de companie interesată să genereze un produs la un standard de nivel calitativ ridicat și din acest motiv a și suferit până acum două amânări.

Mai exact, trebuia să se lanseze în toamna anului trecut, dar s-au răzgândit pentru primăvara lui 2018 și s-au decis într-un final ca data de lansare oficială pentru Red Dead Redemption 2 să fie 26 octombrie 2018.

Iată și o scurtă declarație din partea celor de la Rockstar Games:

Vă mulțumim sincer pentru răbdarea de care dați dovadă și sperăm că în momentul în care o să vă jucați Red Dead Redemption 2 veți fi de acord că a meritat așteptarea. Vom reveni cu mai multe informații în cursul săptămânilor viitoare.

Cu ocazia acestui anunț avem și o serie de screenshot-uri noi pe care vă poftesc să le admirați în galeria de jos.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.