Batman îmbracă straie medievale și pleacă în Japonia!

Chiar dacă pe data de 23 ianuarie 2018 se lansează în format digital Batman: Gotham by Gaslight, un nou filmat în care cruciatul nostru cu mantie se află pe urmele renumitului Jack the Ripper în Londra, epoca victoriană, cei de la Warner Brothers și DC s-au gândit să ne ofere o surpriză destul de interesantă aș putea spune, dar nu chiar așa de neașteptată.

Știm cu toții că japonezii au acaparat piața cu un sortiment variat și complex de anime-uri potrivit pentru toate gusturile și vârstele, așa că următorul pas pentru cei doi coloși amintiți mai sus a fost să creeze un film în stil anime în care se regăsește eroul nostru întunecat.

Da, ați citit bine, Batman va îmbrăca straie medievale și va pleca pe urmele lui Joker în Japonia în noul Batman Ninja! Mai exact, asemănător unui scenariu Terminator, Batman ajunge în mod misterios în trecut, în evul mediu japonez, mai exact, undeva în perioada lui Oda Nobunaga, dar află că în locul acestui măreț lord feudal se află nimeni altul decât Joker.

Fără tehnologie și gadget-urile lui specifice, cavalerul nostru cu mantie va fi nevoit să utilizeze o abordare mai tradițională, dar nu va fi singur. Alături de el îi vom regăsi pe Albert, Robin, Catwoman, Red Hood, Nightwing, etc, precum și antagoniști ca Harley Quinn, Two Face, Poison Ivy, Deathstroke și posibil Mr. Freeze din ce văd în poster.

În trailer cred că l-am văzut și pe Gorilla Grodd, ceea ce mă face să cred că de fapt el a pus la cale mica excursie în trecutul umanității, doar ca să afle că a fost trădat de Joker. Asta e o mică teorie cu informațiile actuale din trailer plus poster. Să vedem pe parcurs ce detalii noi vor fi dezvăluite cu privire la Batman Ninja.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.