World of Tanks pășește pe Xbox One X!

Cel mai nou “combatant” din portofoliul celor de la Microsoft, crema cremelor în format 4K, giuvaierul regelui scorpion și golitorul portofelelor noastre, consola Xbox One X și-a făcut de curând apariția pe piață  în mod triumfător, cererea fiind atât de mare la nivel mondial încât compania americană nu a mai putut să facă față din punct de vedere logistic.

Totuși, lumea a început să își primească consolele, dar degeaba ai hardware dacă exclusivitățile se lasă așteptate mai mult pentru anul viitor.

În momentul de față ne putem “consola” cu titluri care s-au lansat deja, dar au fost cizelate și slefuite pentru a se potrivi ca o mânușă pe noua consolă.

Unul dintre aceste jocuri este chiar mult îndrăgitul nostru World of Tanks care s-a gândit să îmbrace straie 4K ca să ne taie respirația mai rău decât a tăiat EA microtranzacțiile la Star Wars Battlefront II.

În plus, pe lângă îmbunătățirile la capitolul grafică, efecte speciale, floră, faună, avariile vizuale suferite de tancuri, mai avem parte și de un plus mare când vine vorba de performanța în sine a jocului, timpii de încărcare, numărul de cadre,etc.

Pentru cei care vor să se apuce de acest joc pe Xbox One X/S sau PS4 veți avea nevoie de un abonament Xbox Live sau PlayStation Plus. Știu, e cam ironic că trebuie să plătești un abonament că să te bucuri de un titlu Free-to-Play, dar asta e politica celor doi coloși.

Un ultim aspect pe care vreau să îl menționez este că varianta pentru console a lui World of Tanks este dezvoltată de către o echipă total diferită față de cea care se ocupă de PC.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.