Toate trailerele prezentate de Sony la Paris Games Week 2017

În ultimii ani, Sony a renunţat la conferinţa lor din cadrul Gamescom pentru a prezenta jocuri şi trailere noi în cadrul “săptămânii de jocuri video de la Paris”. Conferinţa de anul acesta de la Paris Games Week a fost foarte asemănătoare cu cea din vara, de la E3: foarte puţine cuvinte şi promisiuni şi foarte multe jocuri şi materiale video.

Printre cele mai de seama trailere se numără trailere noi pentru titluri deja anunţate precum The Last Of Us Part II, Spider-Man PS4, noul God Of War, dar şi pentru jocuri surpriză precum Shadow of Tsushima, joc dezvoltat de studioul Sucker Punch. Mai jos găsiţi toate trailere importante dezvăluite în cadrul conferinţei Sony.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.