Overwatch se pregătește de Halloween

Evenimentul special de Halloween din Overwatch nu ar trebui să fie o surpriză având în vedere că acesta a avut loc și anul trecut, însă Blizzard pregătesc câteva surprize noi pentru ediția aceasta. Într-un tweet postat astăzi pe pagina oficială dezvoltatorii ne arată pentru câteva secunde două skin-uri noi, unul pentru McCree și altul pentru Reaper, ca la final să ne fie prezentată și data în care începe evenimentul, mai exact, 10 octombrie.

Având în vedere că anul trecut pe lângă skin-uri, evenimentul special a adus și un gamemode nou, ne putem aștepta ca acesta să își facă din nou apariția. De altfel, toate skin-urile tematice vor putea fi obținute sau achiziționate din nou pentru o perioadă limitată de timp.

Momentan nu au fost oferite mai multe detalii, dar având în vedere că Halloween Terror începe abia peste o săptămână, Blizzard au suficient timp să ofere amănunte noi în zilele ce urmează.

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.