România are din nou reprezentanți la GeForce Garage

Destiny of Titans este cea de-a doua ediție a evenimentului GeForce Garage și se va desfășura pe 3 și 4 octombrie 2017 în ESL Arena, Katowice, Polonia. În cadrul acestui eveniment, cei mai buni modderi și overclockeri din România, Polonia și Cehia își vor flexa mușchii și vor încerca să obțină cel mai bun sistem personalizat cu tema jocului Destiny 2, având la dispoziție 24 de ore.

Pentru fanii DIY din România, evenimentul va fi transmis live pe 3 și 4 octombrie, timp de 24 de ore, pe canalul de YouTube NVIDIA GeForce România și pe pagina de Facebook NVIDIA GeForce România. Streaming-ul competiției Destiny of Titans va începe marți, ora 20:00 și se va încheia miercuri, la ora 22:00. În cadrul competiției vor fi surprinse cele mai importante momente ale build-ului, timp în care echipele din România, Cehia și Polonia vor avea posibilitatea de a comunica cu telespectatorii pentru construirea celui mai performant sistem PC.

Echipele sunt formate din câte doi modderi și un prezentator. Fiecare echipă va avea la dispoziție aceleași unelte și componente, dar și o temă comună: Destiny 2, un joc realizat de Bungie. Componentele hardware sunt puse la dispoziție de branduri cunoscute, precum AORUS (Gigabyte) care pun la dispoziție plăcile video (AORUS GTX 1080 Ti), alături de Samsung, Seasonic, EKWB, Fractal și G.SKILL. Uneltele sunt furnizate de Stanley Black & Decker. Așadar, participanții au la dispoziție cele mai cool și performante echipamente disponibile pe piață în acest moment.

Echipa României este formată din trei nume cunoscute printre fanii de sisteme frumoase și puternice din țară. Vorbim despre George “Papa Jock” Potecă, modder cu peste șase ani de experiență, Tudor “Monstru” Bădică, campion mondial la overclocking si Matei “Matose” Mihătoiu, câștigător al competiției de overclocking din Taipei, Taiwan în 2010 și 2011.

Cu acoperire globală, GeForce Garage este o resursă destinată celor care își doresc să afle informații despre cum să își construiască propriul sistem PC, indiferent de nivelul de experiență. Astfel, chiar și începătorii DIY sau veteranii în procesul de modding vor găsi pe platforma GeForce Garage detalii relevante pentru personalizarea sistemului.

Marinake
Marinakehttps://www.overheat.ro/
Andrei ma cheama, da' lumea imi zice Marinake. Sunt student pe la ceva facultate de jurnalism si imi place sa scriu despre jocuri si tehnologiile prin care ma pot bucura de acestea. Cica stiu si sa cant si sa desenez, dar astea-s irelevante :D
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.