PUBG România organizează primul eveniment dedicat fanilor jocului

PUBG România, cea mai mare comunitate oficială dedicată jocului PlayerUnknown’s Battlegrounds de la noi din țară, anunță primul lor eveniment. Intitulat “Cupa Prieteniei“, evenimentul își propune să aducă împreună cât mai mulți jucători de PUGB de pe meleagurile mioritice ale României. Primul Custom Game al Cupei va fi inaugurat pe data de 29 iulie la ora 20:00. Înscrierile se pot face, atât duo, cât și solo, pe site-ul oficial al comunității pubgromania.ro. Întreg evenimentul va fi live prin intermediul a două canale de Twitch: Orzanel va transmite “Cupa Prieteniei” în engleză, în timp ce SunriseTV va trasmite în română.

PUBG Romania

PUBG România este prima comunitate de acest fel de la noi din țară. Grupul de Facebook pune la dispoziția membrilor săi un server de Discord, un server de TeamSpeak și un grup de Steam.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.