AMD anunță planurile de viitor

În cadrul Financial Analyst Day, AMD a prezentat planurile pe termen lung ale companiei. Asta înseamnă că următoarele etape din strategia pe care compania a adoptat-o, se vor concentra pe livrarea de produse și tehnologii într-o piață combinată de $60 miliarde de dolari ce constă în PC-uri, dispozitive electronice și centre de date.  Pe scurt, anunțurile AMD sunt:

  • AMD pășește în lumea procesoareleor pentru servere și centre de date odată cu lansarea EPYC. Cu un număr ridicat de nuclee, lățime de bandă superioară a memoriei , EPYC își dorește să revoluționeze piața de servere dual-socket.
  • Ryzen Threadripper, un procesor cu nucleu “Zen” și versiuni cu până la 16-nuclee și 32-threads pe o platformă complet nouă cu lățime de bandă extinsă pentru memorie, create pentru piața High-End Desktop (HEDT). Lansarea este programată pentru vara acestui an.

Sună bine până aici, așa-i? Mai avem câteva la fel de interesante!

  • Ryzen™ 3 desktop CPU – ce vor fi disponibile in Q3 2017. Vine mai ales pentru doritorii de PC-uri mai low budget
  • Ryzen™ Mobile APU (nume de cod “Raven Ridge”) vor dispune de 4-nuclee, 8-thread “Zen”-based și grafică “Vega” cu performanțe ridicate ce vor oferi cu până la 50% mai multă putere de calcul și până la 40% mai multe performanțe grafice, comparativ cu generațiile precedente. Programate pentru lansare in a doua jumătate a anului acesta

Pregătiți? Vine “bomba”:

  • AMD a anunțat Radeon™ Vega Frontier Edition, primul produs ce are la baza arhitectura de top Radeon Vega ca și soluție pentru mașini inteligente și lucrul cu efecte vizuale avansate.

Frumoase planurile AMD. Eu zic să puneți bani la pușculiță incă de pe-acum 😛

Pavel Prodaniuc
Pavel Prodaniuchttps://www.overheat.ro/
Legenda spune ca repara orice in IT mai ca bunicul cu ciocanul si patentul. Spre final este scris faptul ca este pasionat de programare.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.