Unde poți urmări live prezentarea de gameplay din Destiny 2?

Anunțat nu cu mult timp în urmă, Destiny 2 a devenit repede unul dintre cele mai așteptate titluri din acest an. Continuarea shooter-ului dezvoltat de Bungie și publicat de Activision se va lansa pe 8 septembrie pe PC, PS4 și Xbox One. Deși E3-ul este aproape, Activision nu a mai așteptat și a decis să ne prezinte mai din timp câteva secvențe din gameplay-ul noului lor titlu. Transmis dintr-un hangar de avioane din Hawthorne, California, stream-ul va începe astăzi la ora 20:00 ora României.

Cei dornici să vadă întreaga transmisie live sunt așteptați să vizioneze prezentarea chiar aici, pe site-ul Overheat, folosind link-ul de mai jos, începând cu ora 20:00.

Sursa; [Activision]

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.