Analiștii prevăd lansarea următoarei console PlayStation în 2018

Deși Sony nu a spus niciun cuvânt în legătură cu viitoarea generație de console, analiștii pieței de jocuri video prevăd că următoarea consolă Sony este mai aproape decât ne imaginăm. Convorm analistului Damian Thong, Sony ar urma să lanseze PS5-ul în a două jumătate a anului 2018. Această decizie ar pune noua consolă a japonezilor în “război” direct cu Xbox Scorpio și cu Nintendo Switch. Având în vedere succesul pe care Sony l-a înregistrat cu PS4, lansarea unei noi console ar aduce și mai mult profit companiei nipone; mai ales că Sony, cu excepția diviziei PlayStation, nu o duce foarte bine.

PlayStation
Tot Damian Thong este analistul care a prevăzut lansarea consolelor PS4 Slim și PS4 Pro anul trecut, ceea ce înseamnă că domnul Thong este o sursă credibilă când vine vorba de strategia de business a diviziei PlayStation.

Cu Nintendo Switch lansat și cu Xbox Scorpio anunțat, ne-am gândi că și Sony ar urma să își anunțe prezența pentru următoarea generație de console. Totuși, ne amintim faptul că PS4 a fost anunțat cu nouă luni înainte de lansarea oficială, ceea ce înseamnă că dacă spusele lui Thong sunt adevărate vom auzi cu siguranță de PS5 în lunile care urmează.

Sursa: [The Wall Street Journal]

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.