Injustice 2 – Băieţii răi îşi fac intrarea

În acest trailer nu este vorba de Batman, Green Arrow sau alt erou care este pregătit să se jertfească pentru dreptate, ci de băieţii răi care produc haosul. Nimic nu este mai interesant decât un grup de 4 nelegiuţi care doresc să creeze panică şi haos doar pentru propriul lor amuzament.

Injustice 2 it's good to be bad

În primul rând, îl avem pe Gorilla Grodd, personaj cu care suntem destul de obişnuiţi şi avem notaţi în agendă arsenalul său bazat pe controlul minţii. Primul lucru care îţi atrage atenţia este modul în care Bane îşi face apariţia, flexându-şi muşchii şi este pregătit să rupă pe oricine îi stă în cale. Cu toate că nu pare a fi la fel de pompat de la sala de forţă ca în jocul anterior, acesta tot rămâne un adversar de temut şi probabil pregătit oricând să producă haos.

Un nou caracter care îşi face apariţia este Captain Cold. Cu toate că se apropie vara, pentru Leonard Snart se pare că iarna nu se termină niciodată, de aceea şi stilul preferat al său de luptă este folosirea armei cu gheaţă.

La final îşi face apariţia, îmbrăcat ca şi cum ar fi ieşit dintr-un film horror, Scarecrow, pregătit să prindă în cârligul său pe oricine. Probabil este flămând şi doreşte să prindă ceva mâncare. Însă când vine vorba de a-l folosi în luptă, combinat alături de gazul său care induce frică, este mult mai de temut în comparaţie cu Bane.

It's good to be bad

Avem muşchi, avem gheaţă, avem cârlige și multă minte, deci suntem pregătiţi să participăm la un spectacol pe cinste în momentul când Injustice 2 va fi lansat.

Sursa: [YouTube]

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.