Middle-earth: Shadow of War Gameplay Trailer

Cei de la Warner Brothers au decis să ne încânte cu un gameplay video din Middle-earth: Shadow of War în care ne este prezentat modul în care se va desfăşura povestea din noul titlu. Jucătorii vor avea ocazia să ducă lupta la un nou nivel, acesta fiind capturarea de forturi, odată cu apariţia acestora şi eforturile care trebuie depuse pentru cucerire acestora vor fi mai mari.

Fiind obişnuiţi din jocul anterior cu căpitanii şi warchiefs, aceştia vor reprezenta doar o mică parte din spectrul total. Shadow of War va introduce adversari noi, cum ar fi overlord, stăpânul fortului şi în acelaşi timp cel mai puternic adversar pe care îl vei avea de înfruntat, iar fără ajutorul armatei tale acest lucru va fi destul de greu.

Ce a fost interesant de observat în gameplay este faptul că sistemul Nemesis a evoluat foarte mult, acesta nu mai este legat doar de relaţia de duşmănie dintre ranger şi orci, ci se axează pe crearea unei poveşti unice pentru fiecare jucător, pornind de la formarea unei legături de încredere cu adepţii tăi. Aceştia la rândul lor vor avea diferite relaţii cu alţi orci, iar în momentele cu adevărat importante, aceştia s-ar putea să îţi sară în ajutor.

Un alt element nou pe care îl aduce jocul este extinderea ariei pe care o va acoperi, nemaifiind limitat doar la Mordor, ci vei putea explora şi zone ale Gondorului, cum ar fi Osgiliath.

Image result for middle earth shadow of war

Până şi sistemul de combat al lui Talion a fost îmbunătăţit, el se va folosi de spiritul lui Celebrimbor într-un mod mult mai eficient, reuşind fie să execute un takedown dublu, fie să creeze arme noi. Iniţial obişnuiţi cu călărirea de wargi, va trebui acum să ne obişnuim şi cu zborul pe dragoni, care ne vor ajuta să întoarcem balanţa luptei în avantajul nostru.

În concluzie, cei de la WB au luat tot ceea ce a fost mai bun în jocul Shadow of Mordor şi a adăugat elemente noi și mult mai dinamice care vor permite fiecărui jucător trăirea unei noi experienţe unice pe tărâmurile din Middle Earth.

Sursa: [YouTube]

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.