E3 2017 – rezervă-ţi biletele cât ai ocazia

Pentru prima dată de când se desfăşoară acest eveniment, organizatorii au decis să ofere acces tuturor oamenilor care vor cumpăra bilete sau primesc invitaţii. Pentru a vă reîmprospăta puţin memoria, vă reamintim că E3 este unul din cele mai mari evenimente din domeniul Hardware & Gaming, unde se adună companii mari din toată lumea pentru a-și prezenta noile jocuri, aplicaţii, poveşti şi multe altele.

Partea proastă este că preţul unui bilet începe de la 200$. Acestea vor fi puse în vânzare începând de luni, 13 februarie, iar în cazul în care nu reuşiţi să le achiziționaţi acum va trebui să negociaţi cu “afaceriştii” de pe internet. Da, E3 este un eveniment foarte mare şi vor fi mulţi oameni care cumpără bilete doar ca să le vândă mai scump în speranţa că se vor îmbogăţi peste noapte.

Deşi companii precum Activision sau EA încep să absenteze din ce în ce mai mult de la acest eveniment şi să le ofere celor de la PlayStation ori Xbox prezentările lor, E3 rămâne un loc important la care vor veni multe alte companii mari precum Bethesda sau Ubisoft (deşi nu şi-au confirmat prezenţa încă, este de aşteptat să o facă în curând). Personal, aştept să îi vad pe cei de la Naughty Dog cu înca un trailer pentru The Last Of Us II.

Evenimentul se va ţine tot în Los Angeles, ca în anii anteriori, în perioada 13-15 iunie.

Răzvan Ţuţuianu
Răzvan Ţuţuianuhttp://raztutu.hol.es
Programator pasionat de tot ce mişcă în IT
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.