[REVIEW] MSI Z270 KRAIT GAMING – un bun companion pentru Kaby Lake

Concluzii

Nu poți greși când alegi un Z270 KRAIT GAMING. Sigur, există posibilitatea să nu-ți placă design-ul, însă această placă îți permite să scoți tot ce e mai bun din noile procesoare Kaby Lake și mai ales din chipsetul Intel Z270.

Acest model ne oferă o perspectivă nouă în ceea ce privește design-ul și pare creat pentru cei curajoși, cărora nu le plac lucrurile simple sau elegante, ci le plac lucrurile… altfel. Din punct de vedere tehnic, acest model dispune de majoritatea inovațiilor importante pe care le-a adus MSI în această generație. De la ranforsarea metalică a sloturilor PCIe și până la includerea cipului USB 3.1 Gen2, MSI a dovedit că încearcă mereu să fie un agent al schimbării și să se adapteze la dorințele tot mai specifice ale publicului pasionat.

Desigur, asta nu înseamnă că tot ce zboară se mănâncă. Din dorința de a părea tot mai inovator, MSI (și alți producători) încearcă an de an să găsească noi termeni de marketing pentru anumite funcții banale sau îmbunătățiri ce au o importanță foarte redusă.

De exemplu, de câte ori vi s-a întâmplat să cedeze portul USB de la conectarea perifericelor? Oare cei care dispun de căști de realitate virtuală de câte ori au întâmpinat probleme cauzate de un semnal prea slab sau plin de jitter din partea portului USB? Mă tem că nu vorbim despre cazuri frecvente, iar în realitate nu toate funcțiile promovate au o utilitate demonstrabilă.

Asta nu înseamnă că trebuie să ne luăm ochii de la aspectele interesante doar pentru că nu ne simțim în targetul anumitor inovații. Până la urmă, dacă ne referim la Z270 KRAIT GAMING, vorbim despre o placă de bază excelentă, ce îmbină software-ul cu hardware-ul într-un mod elegant și oferă multiple opțiuni de personalizare a configurației calculatorului.

Gama de plăci de bază Z270 de la MSI pare o rafinare a gamei precedente, iar acest lucru nu poate să aducă decât laude din partea noastră.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.