MSI lansează plăcile de bază seria 200

Intel Kaby Lake e pe drum, iar MSI trece la treabă. Noile plăci de bază, seria 200, sunt aproape gata de ieșit pe porțile fabricilor deoarece acum se fac ultimele retușuri, iar producția e gata să înceapă în masă.

Veți zice acum, merită să schimb placa de bază? Sunt diferențe față de seria 100? Ei bine, da. Sunt câteva caracteristici ce merită menționate. MSI se mândrește cu tehnologii precum: Triple Turbo M.2, M.2 Shield, Intel Optane Memory Support, VR Ready & VR Boost, RGB Mystics Light and Mystic Light Extension, Audio Boost 4 with Nahimic 2, Lightning USB 3.1 Gen2 sau DDR4 Boost. Le vom lua pe rând și vom zice câte doua cuvinte despre fiecare.

Triple Turbo M.2, M.2 Shield and Intel Optane Memory Support

Turbo M.2 va oferi o lățime de bandă de 32Gb/s prin PCI-E Gen3 x4 pentru SSD-urile cele mai bune de pe piață. De asemenea, e suportată noua tehnologie Intel Optane. Intel Optane este o memorie premium nevolatilă menită să aducă viteză uimitoare și rezistență în timp. M.2 Shield este un scut practic împotriva căldurii care să protejeze SSD-urile spre exemplu de supra încălzire.

VR Ready & VR Boost

Această caracteristică introduce pe placa de bază un nou cip, numit VR Boost. Practic cipul de pe placa de bază se asigură ca se transmite un semnal curat și puternic pentru ca experiența VR să fie una foarte bună. Folosind aplicația MSI Gaming, prin funcția One-Click to VR se rezolvă semnalul prost de pe USB pentru VR. Softul reduce din procesele din background și prioritizează VR-ul.

RGB Mystics Light and Mystic Light Extension

Beculețele își fac apariția. Și da, ați ghicit deja. Avem RGB la bord cu 16.8 milioane de culori și 17 efecte. Vom putea controla luminile de pe telefon chiar sau prin aplicația de desktop, MSI Gaming. Mystic Light Extension oferă o cale intuitivă pentru controlul luminițelor RGB adiționale fără a avea nevoie de un controller RGB dedicat. Sounds great, doesn’t it?

Audio Boost 4 with Nahimic 2

MSI implementează pe noua serie și caracteristica Audio Boost 4, propulsată de cei de la Nahimic. Aceste plăci de bază vor oferi un sunet de calitate înaltă prin componentele de calitate ridicată implementate de MSI. De asemenea, avem circuitul audio izolat de restul PCB-ului.

Lightning USB 3.1 Gen2

Stick-urile vor avea și ele de câștigat. De acum vă veți putea copia filmele mult mai rapid și mai eficient. Prin USB 3.1 Gen3 aveam până la 8Gb/s. Cu noul Lightning USB 3.1 Gen2 de la MSI avem deja nu mai puțin de 16Gb/s. Controller-ul USB-urile este furnizat de Asmedia, modelul fiind 2142 Gen2. Vrrooom!

DDR4 Boost

Ajunși și la ultimul feature prezentat de mine pe scurt, DDR4 Boost va asigura performanța maximă, dar și stabilitatea memorilor. De acum, avem circuit perfect izolat pe PCB. D.p.d.v tehnic, sistemul va fi mai stabil la frecvențe mai mari. Frecvențele ridicate se vor simți și in jocuri.

Lista de plăci de bază din seria 200:

ENTHUSIAST GAMING

– Z270 XPOWER GAMING TITANIUM

– Z270 MPOWER GAMING TITANIUM

– Z270 GAMING M7

– Z270 GAMING M5

– Z270 GAMING M3

– H270 GAMING M3

– B250 GAMING M3

 

PERFORMANCE GAMING

– Z270 GAMING PRO CARBON

– H270 GAMING PRO CARBON

– B250 GAMING PRO CARBON

– Z270I GAMING PRO CARBON AC

– Z270 KRAIT GAMING

– B250 KRAIT GAMING

– Z270 GAMING PRO

– B250M GAMING PRO

– H270I GAMING PRO AC

– B250I GAMING PRO AC

 

ARSENAL GAMING

– Z270 TOMAHAWK

– H270 TOMAHAWK ARCTIC

– Z270M MORTAR

– H270M MORTAR ARCTIC

– B250M MORTAR

– H270M BAZOOKA

– B250M BAZOOKA

Pavel Prodaniuc
Pavel Prodaniuchttps://www.overheat.ro/
Legenda spune ca repara orice in IT mai ca bunicul cu ciocanul si patentul. Spre final este scris faptul ca este pasionat de programare.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.