MSI anunță două plăci video Nvidia în ediție limitată

MSI, unul dintre cei mai importanți producători de plăci video, anunță două ediții speciale ale GPU-urilor Nvidia GeForce GTX 1070. Botezate “Quick Silver“, cele două plăci grafice vin cu un design unic: dacă până acum, MSI ne-a obișnuit cu un design negru și cu inserții vibrante de roșu, seria “Quick Slver” îmbină negrul cu argintiul; argintiu cu care MSI vrea să reproducă Mercurul.

Cele două plăci video sunt GTX 1070 și GTX 1070 OC. Ambele încorporează 8GB GDDR5 drept memorie video împreună cu trei DisplayPort-uri, un HDMI și un DL-DVI-D și sunt răcite folosind sistemul TWIN FROZR VI. Specificațiile complete pentru cele două plăci video le puteți vedea în imaginea de mai jos.

MSI Quick Silver

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.