Apple lansează o carte cu poze la prețul de $300

Apple este cunoscut pentru design-ul minimalist al electronicelor, dar și pentru prețurile mari care însoțesc aceste device-uri. Noul produs pe care Apple îl lansează pe piață îmbină perfect design-ul elegant cu prețurile exagerate ale gigantului din Cupertino. Nu va gândiți la un nou telefon sau la un nou laptop, Apple lansează pe piață un album cu poze. Intitulată “Designed by Apple in California“, cartea include 450 de fotografii cu cele mai importante produse Apple din ultimii 20 de ani.

Apple Carte
Deși este vândută drept album de design, cartea Apple nu vine cu absolut niciun comentariu sau informație din partea echipei de design, știți voi, omuleții aia de la Apple care se asigură că telefonul tău cu măr pe spate arată atât de bine. Jony Ive, liderul diviziei de design explică faptul că această carte nu este despre echipa de design, ci despre munca lor, design-ul în sine:

Acesta carte este despre design, nu despre echipa de design, despre procesul creativ sau despre dezvoltarea produsului. Este o reprezentare obiectivă a muncii noastre care, ironic, ne descrie pe noi înșine. Descrie modul în care lucrăm, valorile noastre, preocupările noastre și țelurile noastre. Mereu am crezut că mai repede ne reprezintă ceea ce facem decât ceea ce spunem.

Apple CarteApple Carte

Nu în ultimul rând, cartea este realizată în memoria lui Steve Jobs.

În cazul în care până acum totul sună interesant, “Designed by Apple in Califonia” se va putea comanda de pe site-ul Apple începând cu 16 noiembrie în două versiui: o versiune mică (10.20 inch x 12.75 inch) la prețul de $200 și o versiune mare (13 inch x 16.25 inch) la prețul de $300. Lăsând la o parte, materialele de calitate pe care Apple le folosește în realizarea cărții, trebuie remarcat faptul că Apple încearcă să ne vândă un simplu album cu 450 de poze la prețul de $300. Numai Apple putea face asta.

Apple Carte

 

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.