Rockstar pregăteşte un nou joc Red Dead

În ultimele zile, Rockstar Games se joacă cu nervii fanilor și publică pe rețelele de socializare imagini care fac trimitere la un potențial nou titlu din seria Red Dead. Prima imagine lansată de Rockstar este însuși logo-ul companiei pe un fundal roșu aprins, același fundal de pe mai toate cover-urile și posterele pentru Red Dead Redemption.

Rockstar

Însă, cea mai interesantă imagine este cea de-a două: un fundal roșu pe care se pot identifica șapte indivizi care cutreieră deșertul arid al Vestului Sălbatic sub razele unui soare arzător.

Red Dead
Conform unui redactor TechRadar, joi, pe 20 octombrie, vom primi și trailerul de debut al acestui nou joc Red Dead.

Zvonurile indică faptul că noul joc ar putea fi un prequel pentru Red Dead Redemption. Ne amintim că la începutul acestui an, imagini cu harta unui nou joc Red Dead au apărut pe internet. Un alt detaliu este domeniul online pentru Red Dead Online pe care Take-Two, compania mamă a Rockstar Games, l-a achiziționat recent. Nu este clar totuși dacă Rockstar pregătește un al treilea joc Red Dead sau imaginile lansate promovează un remaster pentru Redemption.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.