World of Tanks: Blitz pășește pe scena eSports

Anul acesta, la Tokyo Game Show, cei de la Wargaming au venit cu un anunț destul de important pentru scena de eSports. Mai exact, vor organiza primul campionat mondial dedicat jocului World of Tanks: Blitz.

world-of-tanks-blitz-twister-cup-featured-image

Intitulat Twister Cup, acesta va reuni toții jucătorii din clanuri care doresc să se înscrie. Da, ați citit bine, doar membri de clanuri au voie să participe. Motivul exact nu îl știu, dar e foarte posibil să fie mai degrabă o corelare cu celelalte competiții pe care le-au mai organizat. Tehnic vorbind, în mare parte tot războiul se duce între clanuri.

Cele mai bune 4 echipe se vor confrunta în cadrul unui eveniment offline special. Înscrierile au avut loc deja împreună cu fazele de calificare.

world-of-tanks-blitz-twister-cup-screenshot

Eu cred că o să fie interesant. Nu prea am mai văzut competiții de eSports care să se desfășoare pe jocuri mobile. Evident, mă aștept ca toată lumea să joace pe tablete, nu pe smartphone-uri.

Dacă Twister Cup v-a trezit interesul atunci vă recomand să vă găsiți un clan, dar nu uitați să alegeți cu înțelepciune. 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.