Squareface pentru PC tocmai a devenit disponibil pe Steam

În urmă cu puțin timp, mai exact pe 12 septembrie, versiunea pentru PC a jocului Squareface a fost lansată pe Steam. Jocul este un action-RPG 3rd person indie, produs și distribuit de către Van Cubo (un studio de gaming românesc independent), ce te pune în postură unei figurine confecționată din hârtie, al cărui quest principal este de a dezlega misterele existenței acestuia.

Jocul dispune de un sistem destul de complex de personalizare a caracterelor și un arsenal bogat format din arme, construcții, diferite accesorii și ustensile, dar și vehicule. În acest univers de hârtie veți întâmpina o mulțime de provocări, iar pe parcursul celor peste 40 de misiuni originale veți dezlega câte puțin din misterele poveștii din spatele jocului.

Deși Squareface utilizează Unreal Engine, de aici și grafica extrem de plăcută, nu are cerințe mari, rulând cât se poate de bine pe un sistem ce dispune de minim urmatoarele: procesor dual core la 2.4 GHz, 2 GB de memorie RAM, placa video GeForce 9800 / ATI sau echivalent si neaparat compatibila cu DirectX 9.0c

Squareface costă 14.99 euro și poate fi achiziționat de aici. Atât despre joc cât și despre Van Cubo vom scrie ceva mai multe detalii în viitorul apropiat. În continuare vă lăsăm un clip care conține câteva minute de gameplay.

Ioan Mihai
Ioan Mihaihttps://ejohnny.ro
Născut in '89, pasionat de electronică, IT și "new media". A plecat să dea un restart la server. Încă il așteptăm să se întoarcă. Pe scurt: Gamer, geek and tech addict!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.