[Concurs] Avem 3 invitații la Dev.Play Conference!

Pe 26 și 27 septembrie, în incinta Hotelului Sheraton va avea loc Dev.Play Conference, cel mai mare eveniment destinat dezvoltatorilor de jocuri și nu numai. Evenimentul va include numeroase workshop-uri în care dezvoltatori de la studio-uri precum CD Projekt RED, Ubisoft și EA vor prezenta publicului etapele dezvoltării unui joc video. De asemenea dezvoltatorii independenți de jocuri se pot înscrie la Indie Pitch, un concurs destinat celor mai inovatoare jocuri.

În cazul în care îți dorești să participi la acest eveniment, care se anunță a fi unul glorios, ai nimerit unde trebuie. Romanian Game Developers Association, organizatorul evenimentului, ne-a oferit 3 invitații pe care le punem la bătaie într-un concurs.

Cum poți câștiga o astfel de invitație? Este simplu! Tot ce trebuie să faci este să dai share acestui concurs și să răspunzi în secțiunea de comentarii la întrebarea: “Dacă ai fi game designer pentru o zi, ce inovație ai încerca să implementezi în jocul tău?” Nu uita să folosești numele tău întreg și un email valid, altfel nu vei putea intra în posesia premiului.

Aveți timp până sâmbătă, 24 septembrie, ora 20:00, după care anunțăm câștigătorii și le trimitem invitațiile via email. Multă baftă!

UPDATE: Câștigătorii sunt:

  • Iordache Florin
  • Ciutu Mihai 
Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

  1. Clar as incerca implementarea unui sistem de tip real feel, ceea ce simți în joc sa simți și în viata reala. În combinație cu VR poți face multe.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.