Blizzard renunță la numele de Battle.net

Se pare că este sfârșitul unei ere la studiourile Blizzard. Compania a anunțat decizia de a renunță la numele “Battle.net”. În cazul în care nu sunteți familiarizați cu ecosistemul Blizzard, Battle.net este serviciul online al companiei de jocuri. De aici poți cumpăra jocuri digital sau le poți activa pe cele cumpărate retail. De asemenea tot acest serviciu se ocupă și de serverele și de matchmaking-ul jocurilor online dezvoltate de Blizzard.

La 20 de ani de la lansarea Battle.net, Blizzard îi schimbă numele, sau mai bine spus renunță complet la o denumire pentru acesta. Serviciul online nu va mai avea un nume propriu-zis, va face pur și simplu parte din ecosistemul Blizzard și va funcționa identic cu ce oferă Battle.net în prezent. Ne amintim că acesta nu va fi singur serviciu al companiei fără un nume special, existând deja Blizzard Streaming și Blizzard Voice.

 

Sursa: [Kotaku]

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.