Noul trailer pentru Call of Duty: Infinite Warfare ne prezintă povestea

Activision a lansat un nou trailer pentru franciza lor de suflet, franciză care va exista până la dispariția civilizației umane sau până când oamenii se vor sătura de shooter-e militare. Noul trailer pentru Call Of Duty: Infinite Warfare ne detaliază povestea jocului.

După două atacuri simultane asupra sediului UNSA din Geneva și al stației spațiale de pe Luna, locotenentul Nick Reyes va prelua “cârma” navei Retribution, unu dintre singurele nave rămase pe Terra. Ca în orice film sci-fi care se respectă, Nick împreună cu echipajul său vor trebui să oprească amenințarea intergalactică care încearcă să distrugă tot universul, amenințare reprezentată de Frontul de Apărare Colonială.

Infinite Warfare se lansează pe PC, PS4 și Xbox One pe 4 noiembrie împreună cu remasterul HD pentru orimul Modern Warfare. De asemenea, începând cu 14 octombrie, posesorii de PS4 vor putea încerca multiplayer-ul lui Infinite Warfare într-o sesiune specială de Beta, celelalte platforme primind acces puțin mai târziu.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.