MSI anunță VR One: un “ghiozdan” cu specificații de PC

MSI au prezentat noua lor soluție portabilă. Dacă tabletele și laptopurile sunt de modă veche, MSI au decis să îți ofere posibilitatea de a-ți lua cu tine PC-ul oriunde, ba mai mult, să îl ai mereu în spatele tău drept ghiozdan. Așa a luat naștere noul lor produs: VR One.

“Ghiozdanul” vine cu un procesor overclocked Intel Core i7 (cel mai probabil un 6700K), o placă video Nvidia GTX 1070, 8GB DDR4 RAM, precum și cu stocare pe SSD. VR One are jack-uri pentru căști și microfon, HDMI, mini DisplayPort, USB Type-C/Thunderbolt 3 și patru porturi USB 3.0. Având în vedere că îl vei purta în spate probabil că ești curios cât te va ține bateria. MSI promite o oră jumate de funcționare cu cele două baterii pe care VR One le poate încorpora. MSI VR One cântărește cu tot cu bateriil 3,6 KG.

MSI VR One funcționează perfect cu HTC Vive și Oculus Rift și are suficientă putere pentru a rula orice joc cu suport pentru realitate virtuală.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.