HP vine la DreamHack Bucharest 2016

În cadrul DreamHack Bucharest 2016, HP este partenerul oficial al turneului internațional de HearthStone Bucharest Tavern Tales 2016 la care vor participa 16 dintre cei mai buni jucători de HearthStone din lume. Participanții la DreamHack vor putea urmări competiția în zona de viewing HP pe un uriaș ecran HD. HearthStone Bucharest Tavern Tales 2016 are premii în valoare totală de peste $25 000.

Pe de altă parte, la standul HP, pasionații de tehnologie vor avea șansa să testeze cele mai noi PC-uri de gaming OMEN by HP. PC-urile sunt dotate cu procesoare Intel Skylake și cu plăci video Nvidia Pascal. HP a pregătit și două competiții pentru gamerii prezenți de la eveniment: o competiție de Overwatch și una 1v1 de HearthStone unde jucătorii se vor duela cu Radu „RDU” Dima, unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Pentru  tot mai mulţi gameri îşi doresc produse personalizate, prin participarea la DreamHack Bucharest 2016 punem la dispoziţia adevăraţilor pasionaţi cele mai aşteptate produse de gaming de la HP. Designul unic al produselor OMEN by HP maximizează controlul temperaturii, astfel încât gamerii să se bucure de cele mai performante sisteme hardware care să-i ajute să domine în competiţii.” afirmă Mugur Pantaia, Managing Director al HP Inc. România.
DreamHack Bucharest 2016 are loc în perioada 16-18 septembrie la Sala Polivalentă.
Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.