CyberGhost lansează versiunea 6.0

De când cu incidendtul lui Snowden, echipa de la CyberGhost susține că au încercat să își îmbunătățească considerabil serviciul. Așa că noua versiune vine cu un update major pentru utilizatorii de Windows. Aceasta ar trebui să aibă mai multe caracteristici care să fie la îndemână atât pentru utilizatorii experimentați, cât și pentru cei începători.

Versiunea 6.0 a fost adaptată pentru orice situație uzuală, fie că doar navigați pe internet, accesați un stream sau vă conectați la rețele WiFi nesecurizate, ar trebui să fiți protejați în permanență de CyberGhost, care în acest fel poate fi considerat o aplicație completă VPN.

Având în vedere diversele probleme care continuă să apară, punând în pericol siguranța utilizatorilor, noua versiune vine cu caracteristici noi, pentru a face navigarea pe web mult mai sigură. Unele dintre aceste noi îmbunătățiri, susțin dezvoltatorii, ar fi criptarea la nivel militar, module anti-malware și redirecționarea automată către versiuni HTTPS.

CyberGhost se poate descărca, gratuit, de pe site-ul official, aici. Aplicația se vrea a fi ușor de folosit și cât mai accesibilă, mai ales considerând vremurile în care trăim și faptul că există țări în care accesul la internet este limitat.

Stați cu ochii pe Overheat deoarece împreună cu cei de la CyberGhost vă pregătim o surpriză foarte curând!

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.