Lenovo prezintă noi PC-uri VR Ready dedicate gaming-ului

Lenovo a prezentat, în cadrul Gamescom, două noi sisteme de gaming dedicate jucătorilor pasionați de performanță care doresc să trăiască și experiența VR aproape oriunde. Aceste sunt IdeaCentre Y710 Cube și IdeaCentre AIO Y910.

În timp ce mulți gameri dedică încăperi întregi sistemelor lor, până la 47% din gameri ies cu acestea în afara biroului/camerei. Wow, nu ? De aceea Lenovo a creat modelele IdeaCentre Y710 Cube și IdeaCentre AIO Y910, cu dimensiuni reduse – pentru a oferi gamerilor o performanță de top atât acasă, cât și oriunde altundeva.

 „Datorită realității virtuale, streamingului live și efectelor vizuale extraordinare care depășesc cu mult grafica de pe console, astăzi gamerii au la dispoziție metode complet noi de a experimenta și a se imersa în experiența jocului,”

a declarat Johnson Jia, vice președinte senior Lenovo, PC & Smart Device Business Group.

„Noile noastre sisteme de gaming IdeaCentre Y710 Cube și IdeaCentre AIO Y910 sunt rezultatul multor ani în care am urmărit evoluția modurilor și locurilor în care gamerilor le place să joace, oferindu-le mai multă libertate cu aceste formate unice și compacte.”

Lenovo IdeaCentre Y710 Cube up close

IdeaCentre Y710 Cube

IdeaCentre Y710 Cube dispune de un mâner de transport integrat pentru a fi ușor de mutat. Noul format cubic al carcasei este destul de compact și cântărește 7,4 kg.

Ca și configurație, pe acest model putem avea noua placă grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1080, procesor Intel® Core™ i7 de până la a șasea generație și până la 32GB de DDR4 RAM. IdeaCentre Y710 Cube permite jucătorilor să se bucure fără probleme de experiențe de gaming 4K, realitate virtuală și streaming de calitate.

IdeaCentre Y710 Cube este dotat cu sistemul Wi-Fi Killer™ DoubleShot™ Pro Wi-Fi, Windows® 10 Home, Dolby Audio™ integrat și stocare HDD de până la 2TB sau SSD de până la 256GB. Pentru cei care doresc să aibă și mai mult control asupra jocurilor favorite, Cube dispune și de opțiunea unui receptor wireless Xbox One® integrat, care include și un controller Xbox One wireless. Mișto, nu ?

Receptorul permite conectarea simultană a până la opt controllere Xbox One, oferind astfel posibilitatea unor ședințe de jocuri cu prietenii cei mai buni. În plus, sistemul oferă jucătorilor opțiunea de utiliza periferice Seria Y, cum ar fi tastatura mecanică de gaming Lenovo și mouse-ul Precision.

lenovo desktop ideacentre aio Y910 front back

IdeaCentre AIO Y910

IdeaCentre AIO Y910 este un AIO foarte puternic și elegant cu ecran de 27 de inch pe diagonala și o rezoluție 2K. Merită menționat că acest ecran face un refresh de 144 de ori pe secundă si are un timp de răspund de 5ms.

Acesta poate fi dotat cu cele mai noi plăci grafice GeForce GTX 1080 de la NVIDIA sau AMD® Radeon™ RX 460 (De ce RX 460 ? DEEEE CEEE?), procesor Intel Core i7 generația a 6-a, până la 32 GB DDR4 RAM și HDD de până la 2TB sau SSD de până la 256 GB.

Panoul din spate, ușor detașabil, permite acces imediat la componentele centrale ale AIO, pentru upgrade-uri rapide și ușoare. Difuzoarele stereo Harman Kardon® 5W oferă un sunet foarte bun, iar sistemul Wi-Fi Killer DoubleShot Pro reduce ping-ul cu mult in jocuri.

Prețuri și disponibilitate

Toate produsele Lenovo sunt disponibile la partenerii autorizați:

  • IdeaCentre Y710 Cube pornește de la 899€ cu TVA și va fi disponibil începând din august 2016.
  • IdeaCentre Y710 Cube pentru realitate virtuală cu NVIDIA GeForce GTX 1070 pornește de la 1699€ cu TVA și va fi disponibil începând din septembrie 2016.
  • IdeaCentre AIO Y910 pornește de la 1799€ cu TVA și va fi disponibil începând din septembrie 2016.
  • IdeaCentre AIO Y910 pentru realitate virtuală cu NVIDIA GeForce GTX 1070 pornește de la 2199€ cu TVA și va fi disponibil începând din octombrie 2016.
Pavel Prodaniuc
Pavel Prodaniuchttps://www.overheat.ro/
Legenda spune ca repara orice in IT mai ca bunicul cu ciocanul si patentul. Spre final este scris faptul ca este pasionat de programare.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

  1. Daca si ai de unde sa il cumperi ar fi super…Se pare ca nici un magazin din RO nu il comercializeaza…
    tipic.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.