[Review] One Night in Karazhan – Al doilea Wing (The Opera)

În review-ul anterior ne-am bucurat de Prologul și Primul Wing al ultimei aventuri din Hearthstone, One Night in Karazhan, ce a fost lansată pe 11 august. Cel de-al doilea Wing, The Opera, a fost deschis, iar noi ne-am aventurat într-o nouă serie de lupte în încercarea de a-l aduce pe Medivh înapoi la petrecere. Dacă nu ați apucat să citiți review-ul Prologului și al Primului Wing, o puteți face aici.

Iată-ne ajunși la cel de-al doilea Wing, The Opera, iar luptele din acest Wing par mai mult o construire a mai multor povești sau acte de teatru. Primul ”battle” este împotriva lui Julianne (sau Julieta, dacă este să ne luăm după numele actului – Romulo and Julianne).

Review One Night in Karazhan - Julianne (Boss)

Pentru a o confrunta pe Julianne, noi am ales un deck Theorycraft pentru Priest, bazat pe spells și foarte mult removal. Nu putem spune că este un Boss foarte greu de doborît, dar aveți nevoie de ceva removal pentru a putea trece de el. Terminarea Actului I vine și cu niște reward-uri pentru jucători:

  • Pompous Thespian – 3/2 – 2 Mana – Taunt, fiind o carte Neutră.
  • Onyx Bishop – 3/4 – 5 Mana – Battlecry: Summon a friendly minion that died this game, fiind o carte specifică clasei Priest, ce poate fi folostă în anumite variații ale deck-ului de Control.

 

Review One Night in Karazhan - Pompous Thespian

Review One Night in Karazhan - Onyx Bishop

 

Review One Night in Karazhan - The Parlor

 

Big Bad Wolf

Review One Night in Karazhan - Big Bad Wolf (boss)

După ce am lăsat în urmă povestea de dragoste dintre Julianne și a lui Romulo, ne-am îndreptat către următorul Boss: Big Bad Wolf. La prima vedere acest Boss poate părea puțin problematic din pricina Hero Power-ului său: Passive Hero Power: Enemy minions are 1/1 and cost (1), dar noi am ales un deck de Warrior cu mai toate legendarele posibile, astfel că lupta nu a fost foarte grea și am reușit să punem lupul pe fugă.

Însă fuga lui ne-a adus și două cărți noi în colecție și un final de Act II superb:

  • Kindly Grandmother: 1/1 – 2 Mana: Deathrattle: Summon a 3/2 Big Bad Wolf, fiind o carte specifică clasei Hunter, destul de utilă în anumite variații ale deck-ului de Midrange Hunter.
  • Arcane Giant: 8/8 – 12 Mana: Costs (1) less for each spell you’ve cast this game, fiind o carte Neutră.

Review One Night in Karazhan - Kindly Grandmother

Review One Night in Karazhan - Arcane Giant

 

 

The Crone

Review One Night in Karazhan - The Crone (Boss)

Dacă primii adversari din acest Wing ni s-au părut ușor de eliminat, ei bine, The Crone nu s-a lăsat cu una, cu două. Cheia acestei bătălii este să o ții pe Dorothee în viață, astfel încât The Crone să nu își poată folosi Hero Power-ul: Deal 100 damage. Inițial, am încercat să câștigăm această bătălie folosind un deck de Control Warrior, însă am eșuat și am trecut la un deck de Control Priest care s-a dovedit mult mai bun împotriva acestui Boss. Însă Dorothee mai vine cu ceva în ajutorul playerului: minionii plasați în stânga lui Dorothee obțin Charge, iar cei plasați în dreapta vor obține Taunt.

Finalul celui de-al treilea Act, care este și ultimul Act din acest Wing, ne-a oferit ultimele patru reward-uri din The Opera:

  • Wicked Witchdoctor: 3/4 – 4 Mana: Whenever you cast a spell, summon a random basic Totem, fiind o carte specifică clasei Shaman.
  • Moat Lurker: 3/3 – 6 Mana: Battlecry: Destroy a minion, Deathrattle: Resummon it, fiind o carte Neutră.
  • Barnes: 3/4 – 4 Mana: Battlecry: Summon a 1/1 copy of a random minion in your deck, fiind o carte Legendară, făcându-și loc în anumite variații ale deck-ului Midrange Hunter, Control Priest și Combo Druid.
  • Swashburglar: 1/1 – 1 Mana: Battlecry: Add a random class card to your hand (from your opponent’s class), fiind o carte specifică clasei Rogue.

Review One Night in Karazhan - Wicked Witchdoctor

Review One Night in Karazhan - Moat_Lurker(42063)_Gold

Review One Night in Karazhan - Barnes

Review One Night in Karazhan - Swashburglar

 

Cu aceasta am încheiat cel de-al doilea Wing al aventurii One Night in Karazhan, The Opera, unde am avut de-a face cu lupte interesante și reward-uri pe măsură și așteptăm cu mare interes cel de-al treilea Wing, The Menagerie.

Isabelle Frost
Isabelle Frosthttps://www.overheat.ro
Gaming is my only church.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

5 COMENTARII

    • Daca te uiti pe Hearthpwn, o sa vezi acolo. Cat timp cei care construiesc deck-uri pun la Deck Type: Combo sau Control sau altele, si alti jucatori le preiau ca atare. Moreover, am si specificat “Variatii ale deck-ului”.

      • Sunt destul de sigur ca barnes pe “combo druid” nu prea exista (adica doar ca exista deck pe hearthpwn cu barnes in el nu inseamna ca deck e si bun sau macar okish).Pe de alta parte Barnes pe ramp druid (de exemplu deckul lui hoej cu care a facut top 10 legend) e un deck care merita incercat si are mult mai multa logica din cauza ca scopul lui barnes este sa copieze din deck un high value minion (precum ragnaros, aviana, cairne,ysera ,y’shaarj,etc)

        • “Barnes: 3/4 – 4 Mana: Battlecry: Summon a 1/1 copy of a random minion in your deck, fiind o carte Legendară, făcându-și loc în anumite variații ale deck-ului Midrange Hunter, Control Priest și Combo Druid.” – Nu scrie nicaieri in paragraful asta ca este bun in deck-urile mentionate, am zis doar ca si-a facut loc. Cred ca este o diferenta. Si oricum vorbim de niste deck-uri mai mult teoretice, pentru ca nu ai de unde sa stii momentan ce o sa se joace si ce o sa prinda pe ladder.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.