South Park: The Fractured But Whole trailer lansat la Gamescom 2016

Se pare că un developer bun rămâne bun indiferent de ce tip de jocuri face. Băieții buni de la Obsidian au dovedit încă de acum doi ani când a fost lansat South Park: The Stick of Truth că pot să facă și jocuri solide bazate pe sitcom-uri, nu doar jocuri RPG serioase, solide, complexe.

Ubisoft a preluat ștafeta și va lansa următorul joc din acest nou IP în decembrie. Până atunci, studioul francez, prezent la Gamescom 2016, a dezvăluit un nou trailer al jocului pentru a menține interesul fanilor, dar și pentru a mai face câteva activări de PR.

Dacă nu ați jucat primul joc din seria South Park, dar doriți să-l achiziționați pe al doilea, atunci ar trebui să știți că veți primi South Park: The Stick of Truth gratis în momentul în care faceți pre-order la The Fractured But Whole. Asta înseamnă că veți putea descărca jocul imediat.

Versiunea fizică a celui de-al doilea joc conține un cod în cutie pentru următorul titlu al seriei. South Park: The Fractured But Whole se lansează pe PC, PlayStation 4 și Xbox One pe 6 decembrie 2016.

 

Cosmin Vasile
Cosmin Vasilehttps://www.overheat.ro/
Sunt un tip pasionat, și foarte rar pasional. Îmi plac jocurile video, cărțile fantasy & sci-fi, dar și călătoriile. Din când în când mai dau o sesiune de D&D cu prietenii și mai particip la evenimente de gaming. Superhero movies are my thing.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.