Rocket League are un nou mod de joc!

Rocket League continuă să aibe un succes destul de răsunător după ceva timp de la lansare și asta mulțumită dezvoltatorilor din spatele jocului care au grijă întotdeauna să vină cu patch-uri și conținut nou care să ne crească apetitul și mai mult pentru fotbal!

În curând ne vom bucura de un nou mod de joc. Intitulat Rumble, acesta va oferi tuturor mașinuțelor de pe teren o serie de power-upuri, cum ar fi ditamai bocancul, grappling hook, tornade și o rază de înghețare.

Rocket-League-Rumble-Mode
Desfundător pentru mingile blocate în poartă?

Știți de ce îmi amintesc toate lucrurile astea? De Revolt! Și acolo aveai o groază de mașinuțe care mai de care mai simpatice și puteri random doar ca să pui bețe în roate adversarilor.

Eu cred că Rumble va face de acum încolo meciurile noastre mult mai interesante, diversificate și în același timp ale naibii de distractive. Contează foarte mult acest aspect. Data de lansare pentru acest mod este undeva în luna septembrie. Până atunci vă poftesc să urmăriți acest trailer:

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.