DEV.PLAY – prima conferință de game development organizată în România

devplay-header

În 26 și 27 septembrie, Hotelul Sheraton din București găzduieste DEV.PLAY, prima conferință dedicată industriei de game development din România. Evenimentul este organizat de către RGDA (Romanian Game Developers Association) și reușește să aducă pe scenă nume mari din industria de gaming de la companii precum Ubisoft, Electronic Arts, Gameloft, Samsung, Tilting Point și Keywords Group, vor avea reprezentanți în cadrul conferinței DEV.PLAY.

Din lista speakerilor confirmați menționam următoarele persoane: Samir El Agili – Tilting Point, Ivan Fernandez Lobo – Gamelab, Mihai Pohonţu – Samsung, George Lemnaru – Green Horse Gaming, Robert Mureșan – Exosyphen Studios, Mihai Gosa – Killhouse Games, Dragoş Hâncu – Amber Studio, Fernando Vasconez – Rovio si altii.

Lista completa poate fi accesata aici.

Ian Livingstone

La eveniment o sa fie prezent chiar si Ian Livingstone, numit uneori unchiul Larei Croft, considerat o legendă a gamingului la nivel global gratie implicării acestuia in titluri mari precum Dungeons & Dragons, Hitman, Commandos si desigur Lara Croft: Tomb Raider.

În ceea ce privește programul, vor există o serie de paneluri și workshopuri ce despre gaming, cu accent pe mobile gaming, aplicații de VR și AR, e-sports dar și despre game development și impactul economic pe care îl are. Și dacă tot am menționat de economie, potrivit statisticilor din 2015, industria de game development din România a generat venituri de peste 140 de milioane de euro din cele peste 50 de studiouri românești unde găsim aproximativ 7000 de angajați.

Dacă doriți să participați la această conferință vă puteți achiziționa bilete cu discount early bird până la 31 august direct de pe siteul conferinței sau de pe https://ove.ro/dev-play.

 

Ioan Mihai
Ioan Mihaihttps://ejohnny.ro
Născut in '89, pasionat de electronică, IT și "new media". A plecat să dea un restart la server. Încă il așteptăm să se întoarcă. Pe scurt: Gamer, geek and tech addict!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.