World of Tanks Console – AMX CDC event

Ei dragi tanchiști! 2016 marchează un punct foarte imporatant în istoria tancului! Mai exact, are loc aniversarea de 100 de ani de la apariția acestuia.

Meritele în acest caz merg britanicilor, cei care au inventat această bestie mecanică. În caz că nu știați, când tancul era în dezvoltare, numele lui de proiect era “Water tank” sau tradus băbește, rezervor de apă.

World-of-Tanks-Mark-IV-Tank-Romania

De ce au făcut asta? Pentru a-i deruta pe germani, ca să nu afle de arma lor secretă și se pare că această mică cacealma le-a reușit de minune, inamicul fiind luat total prin surprindere.

Pentru a sărbători centenarul tancului, cei de la Wargaming au pregătit o serie de misiuni speciale în World of Tanks PS4, Xbox One și Xbox 360 unde veți avea șansa să câștigați un AMX CDC, asta dacă le finalizați pe toate.

Chiar dacă armură lasă de dorit, mobilitatea, cadența de tragere și precizia compensează celelalte neajunsuri. Oricum, nu tancul o să joace în locul vostru, așa că și voi trebuie să contribuiți cu aptitudinile voastre.

World-of-Tanks-Console-AMX-CDC-Screenshot-01

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.