Vechiul Yahoo Messenger de pe PC pleacă din această lume pe 5 August

După mai bine de 18 ani, Yahoo Messenger se va închide oficial pe 5 August 2016. Din 1998 și până în prezent a fost aplicația care a dat startul chating-ului, este tatăl emoticoanelor (nu emoji-urile de astăzi, no hate ), ș.a.m.d. În 1998 acesta s-a lansat sub numele de „Yahoo Pager”.

Yahoo Messenger a fost popular prin Asia, dar și prin regiunile Pacificului. Este adevărat că a fost popular și în România înainte să apară Skype, Facebook și altele. Dacă stăm și ne gândim, Yahoo Messenger este încă folosit, dar noi vorbim strict de vechea versiune de pe desktop-uri.

Totuși Yahoo lămurește lucrurile și a comunicat oficial de ce vechiul Messenger va dispărea:

While today we provide basic interoperation between the legacy product and the new Messenger, we encourage all of our users to complete their transition to the new Yahoo Messenger as we will no longer support the legacy platform as of August 5, 2016. We intend to continue our focused efforts on the new Messenger, with a goal of delivering the best experience to our users.

Așadar, după 5 August ne luăm rămas bun de la bunicul aplicațiilor de chat. Oarecum, dacă vreți să folosiți în continuare Messenger nu  puteți utiliza versiunea de mobil din App Store și Google Play. Clasicul Messenger de pe desktop va dispărea.

Pavel Prodaniuc
Pavel Prodaniuchttps://www.overheat.ro/
Legenda spune ca repara orice in IT mai ca bunicul cu ciocanul si patentul. Spre final este scris faptul ca este pasionat de programare.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.