Top Eleven 2016 lansează noul mod Football Associations

Nordeus, creatorul lui Top Eleven, a lansat recent noul mod de joc Associations, o premieră, susțin ei, pentru jocurile de management de fotbal. Noul mod de joc dezvoltă și mai mult caracteristica socială a lui Top Eleven 2016, oferind posibilitatea jucătorilor de a-și crea propria asociație de fotbal și de a-și invita prietenii să li se alăture.

Jucătorii din Top Eleven vor putea să își testeze competența managerială și a prietenilor lor împotriva altor asociații din întreaga lume, în turneele organizate in week-end. Primele turnee vor începe pe 11 iunie, iar meciurile se vor ține de sâmbătă până duminică, permițându-le jucătorilor să concureze în ligi și cupe individuale în timpul săptămânii.

Untitled

Noul mod de joc le permite celor 140 de milioane de manageri din întreaga lume să creeze asociații de patru până la șase prieteni. Pe lângă posibilitatea de a participa la turnee pentru a urca în topul diviziei Associations, noul mod include funcția de chat în joc, posibilitatea de a îmbunătăți echipele prietenilor cu bonusuri, împrumutul de jucători și recompense pentru asociațiile care câștigă turnee.

De asmenea, odată cu lansarea noului mod de joc Jose Mourinho a dezvăluit sfaturile sale pentru Euro 2016 și a glumit legat de priceperea Angliei la penaltiuri într-un nou clip unde face o farsă influențatorilor prezenți în cadrul emisiunii Top Eleven. În videoclip-ul numit Jose and Josie, Mourinho își folosește expertiza pentru a-i pacăli pe prezentatorii canalului de YouTube The Football Daily, cu ajutorul administratorei clădirii, care începe să dea lecții de fotbal în timp ce camerele filmează.

Nordeus este un dezvoltator independent de jocuri și producătorul jocului Top Eleven. Cu Jose Mourinho ca ambasador oficial de brand, Top Eleven este cel mai de succes joc de sport online: a depășit pragul de 140 de milioane de utilizatori înregistrați și a fost jucat în toate țările din lume.

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.