Noul Call Of Duty anunțat oficial

Activision a anunțat oficial următorul joc al seriei de shootere Call Of Duty. Jocul dezvoltat de Infinity Ward se numește Infinite Warfare și duce franciza în spațiu. În ritmul ăsta previziunile mele legate de un potențial COD cu extratereștrii devin plauzibile.

Anunțul a venit împreună cu un trailer de 3 minute menit să atragă atenția gamerilor pasionați de shootere, dar și a pasionaților de grafică computerizată, căci noul titlu nu arată rău deloc. Infinite Warfare promite o poveste mai amplă și dorește să introducă jucătorul într-un război credibil al viitorului. Pe lângă campania singleplayer și modul multiplayer, noul joc mai include și un mod Zombies cooperativ care va azvârli jucătorii într-o poveste nouă și originală, cu mecanici noi de gameplay.

httpv://www.youtube.com/watch?v=6pDN0HqCQaI

Adevărată surpriză a venit la finalul trailerului, deoarece Infinite Warfare va avea o ediție specială (botezată Legacy Edition) ce conține, pe lângă jocul propriu-zis, și un remaster al primului Modern Warfare, considerat cel mai bun joc al seriei. Remasterul include campania single-player și 10 hărți de multiplayer.

Jocul se lansează pentru PC, PS4 și Xbox One pe 4 noiembrie.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.