World of Tanks PS4 – Au sosit japonezii!

Weekend-ul trecut, la Wargaming Grand Finals am apucat să încerc versiunea de PS4 a jocului World of Tanks și pot spune că primele impresii au fost chiar bune.

Nu doar atât, din punct de vedere grafic, varianta PS4 mi se pare mai detaliată. De exemplu, pe fiecare tanc există echipament suplimentar care ar putea fi folosit de echipaj pentru reparații sau ranițele cu obiectele lor personale.

De asemenea, mai erau și câteva hărți care nu sunt prezente pe varianta pe PC și care erau mult mai detaliate. Am impresia că se depun eforturi suplimentare la acest capitol de către americani.

Oricum, m-am jucat câteva meciuri și le-am lăsat și polonezilor un mic cadou din partea mea. Nu cred că o să se supere. Ulterior am adăugat și emblemele cu “Brunhild” că tot aveam un tanc mare.

12419155_530123363826378_7450923582660939546_o[1]

Chiar dacă vorbim de varianta de consolă a lui World of Tanks, dezvoltatorii ei se mișcă chiar destul de repede, fiindcă au introdus de curând linia de tancuri japoneze, printre care se află și legendarul Type 3 Chi-Nu-Kai. Mai exact, de acum încolo veți avea 15 tancuri în plus de unde puteți să vă alegeți.

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.