World of Warships – a sosit update-ul 0.5.4

Surprinzător pentru unii, dezvoltarea jocului World of Warships nu a început cu navele rusești cum mulți s-ar fi așteptat, ci mai degrabă dezvoltatorii au preferat să înceapă cu cele mai mari puteri maritime din Primul și Al doilea Război Mondial.

Acestea au fost Statele Unite ale Americii și Japonia. Oricum, aici nu e vorba doar de mărime ci și de activitatea intensă care a fost reprezentată de teatrele de operațiuni unde au acționat flotilele acestor țări.

Oricum, așa cum era firesc și normal, au urmat și tech tree-uri cu alte țări în dragul nostru joc World of Waships. Evident, au sosit și rușii un pic mai umil așa, cu câteva distrugătoare mai mult, dar în urma update-ului 0.5.4, Mama Rusie a primit o linie nouă de crucișătoare împreună cu un trailer frumos asezonat în stilul anilor 30-40, dar parcă merge mai bine unul cu Dasha Perova nu? 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.