Sony pregăteşte PlayStation 4.5?!

Potrivit unui zvon în cadrul GDC 2016, compania niponă SONY are în dezvoltare un nou model al consolei PS4. Deși ne-am aștepta ca noul model să consume mai puțin, să fie mai subțire sau să fie construit din aur 😀 , se pare că SONY pregătește o versiune mai puternică de PS4 cu un nou GPU: un PlayStation 4.5.

Acest viitor PS4 ar fi capabil să ruleze jocuri la rezoluție 4K în comparație cu modelul actual care suportă numai filme și clipuri în 4K. De asemenea, un model mai puternic ar fi necesar, cel mai probabil, pentru PlayStation VR, headset-ul VR al celor de la Sony, care necesită o putere de procesare destul de mare pentru o simplă consolă (forță de procesare ce se găsește într-o unitate externă care vine la pachet cu VR-ul).

Cu toate acestea, o consolă PlayStation 4 actualizată nu ar fi cea mai inteligentă mișcare având în vedere că milioane de console deja vândute ar rămâne cu un handicap hardware, iar asta nu ar fi corect față de gamerii care deja au un PS4 în casă.

Sony nu a făcut un anunț oficial, ferindu-se să răspundă la întrebările jurnaliștilor pe această temă.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.