ASUS aduce în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone Max și ZenFone 2 Deluxe Special Edition

În ziua de astăzi, consumatorii au început să prezinte din ce în ce mai multe preferințe când vine vorba de achiziționarea unui produs. Nici categoria smartphone-urilor nu este ferită de ochiul critic și ciufuțenia noastră. Unii vor o “bacterie” mai mare, alții vor capabilități fotografice bune, alții sunt interesați de aspect și nu în ultimul rând ne mai rămâne pasionații de performanță.

Ar fi frumos să le avem pe toate acestea la un loc nu? ASUS a luat în considerare acest aspect și a venit cu mai multe variante a faimosului său telefon ZenFone.

De astăzi, vom avea pe piață 3 modele noi: ZenFone Zoom, ZenFone Max și ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Varianta Deluxe pune accent pe aspect și versatilitate, Max pe capacitatea mare a bateriei, mai exact 5000 mAh, iar Zoom pe ansamblul fotografic compact și de înaltă performanță. Haideți să vă dau câteva detalii suplimentare despre acesta.

ZenFone Zoom este cel mai subțire smartphone cu zoom optic 3x și cameră PixelMaster de 13 megapixeli, măsurând numai 5mm la margini. Sistemul optic cu 10 elemente a fost creat de experții japonezi de la Hoya. Sticla, lentilele sintetice și cele prismatice sunt configurate meticulos într-un aranjament cu două prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumină și pentru a captura fotografii la cea mai bună calitate posibilă.

ASUS ZenFone

Stabilizatorul de lumină (OIS) asigură cadre clare de fiecare dată, chiar și atunci când zoom-ul optic este folosit la valoarea maximă. Acestea sunt surprinse la viteze de declanșare cu 4 stopuri sub cele oferite de camerele fără OIS.

Camera principală este asistată de un bliț Real Tone dual-LED ce creează o iluminare cât mai naturală, combinând perfect lumina galbenă cu cea albă. Focalizarea laser asigură un cadrul clar în numai 0,03 secunde, utilizatorul având posibilitatea să încadreze și să fotografieze rapid.

Zoom excelează și în fotografia macro, permițând apropierea la 5 centimetri de subiect, dezvăluind detalii incredibile. Utilizatorii experimentați pot folosi setările manuale pentru a regla viteza declanșatorului, valoarea expunerii, balansul de alb, sensibilitatea ISO și alte setări de nivel avansat.

Cele trei telefoane vor fi disponibile pe piața românească începând din luna martie 2016, prețurile aproximative fiind următoarele: 2499 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone Zoom, 949 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone Max și 2249 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.