Vom avea o serie nouă de Powerpuff Girls!

Nu știu de voi, dar eu încă îmi amintesc o mare parte din vechile episoade Powerpuff Girls. Din punctul meu de vedere, acest desen animat face parte din “vechea gardă”, împreună cu alte nume mari și celebre.

Nu știu, dar parcă pe vremuri era mai bune desenele animate, chit că acum suntem în era digitală, dar parcă mulți creatori de conținut nu mai au inspirație. Atunci era un procedeu mai migălos, desenai cadrele de mână, aveai orchestră pentru coloana sonoră și nu mai vorbesc de actorii vocali, preferatul meu fiind Mel Blanc care a interpretat o grozăvie de voci.

MelBlancMontage600[1]

Omul ăsta are un palmares impresionant și din punctul meu de vedere, nu cred că o să îl ajungă nimeni din urmă. Evident, mai sunt și alți actori care merită menționați, dar asta poate o să o fac într-un articol separat.

Că tot vorbeam de calitatea slabă a desenelor în zilele noastre, am observat un nou trend de a readuce la viață desenele arhicunoscute din trecut, cu prelucrarea de rigoare, posibil un fir narativ suplimentar, dar într-un fel se dorea păstrarea esenței.

Unele tentative au reușit, iar altele au dat chix. Astăzi, am plăcerea să vă aduc o veste bună. Începând cu luna Aprilie, ne vom bucura de o serie nouă a desenului animat Powerpuff Girls care va fi difuzată pe canalul Cartoon Network.

Cu această ocazie, a fost creat un trailer special care să răscolească un pic nostalgia în noi, dar să atragă și tânăra generație. E interesanta abordarea. La început avem intro-ul clasic cu “nașterea” eroinelor noastre.

Untitled

Chit că din punct de vedere grafic sunt schimbări sesisabile, vocea prezentatorului parcă a fost pur și simplu copiată din vechiul intro sau cine știe, acesta poate a tras câteva duble noi.

Pe parcurs, vedem că o mare parte din antagoniștii noștri vechi sunt încă prezenți, ceea ce nu poate decât să mă încânte, dar avem și personaje noi.

De asemenea, faimosul telefon de “urgențe” a fost înlocuit de această dată de un smartphone. Mă așteptam să se întâmple asta. Momentan nu pot să mă pronunț dacă această serie va fi un succes sau eșec. Eu sper că vor respecta rețeta clasică și că aceste elemente moderne nu vor schimba cu totul acest desen.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.