Mirror’s Edge Catalyst are un trailer nou!

Fata de care ne-am îndrăgostit cu toții acum câțiva ani, se întoarce cu o nouă poveste, noi skilluri și mai frumoasă ca oricând. Desigur, vorbesc despre Faith din Mirror’s Edge.

Cei de la DICE Stockholm au văzut cât de mult succes a avut primul Mirror’s Edge, așadar s-au decis să reinventeze ideea sub forma lui Mirror’s Edge Catalyst. Acesta este un reboot sau mai degrabă o reimaginare a universului din acest joc.

Acum putem vedea mai bine cine este Faith, pentru ce luptă și desigur cine îi sunt cei mai buni prieteni și dușmani. Grafic vorbind jocul se prezintă la un nivel mult mai înalt față de predecesor, motorul grafic Frostbite 3 strălucind puternic, mai ales după ce și-a demonstrat puterea în Star Wars Battlefront.

Deși Mirror’s Edge este mai mult cunoscut pentru componenta sa singleplayer, se pare că ne este oferită șansa să ne înscriem pentru faza Beta a jocului, așa cum am fost obișnuiți pentru seria Battlefield.

Faceți un click, poate aveți norocul să intrați în Beta, ca să aveți cu ce vă delecta până la data de lansare de 26 Mai pentru PC, PS4 și Xbox One.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.