BenQ lansează trei serii noi de produse inovatoare

De obicei bănuiesc că erați obișnuiți cu lansarea produselor pe rând, dar de această dată BenQ s-a dezis de la tradiție și lansează 3 serii de produse noi!!!

În primul rând avem 3 monitoare noi dedicate profesioniștilor din zona de fotografie- SW2700PT, sigur o să îi placă colegului nostru Alexandru a.k.a Nicky, celor care lucrează în CAD/CAM, design, artă grafică, care au nevoie de rezoluție 4K- BL2711U, dar și specialiștilor din mediul de business, fiindcă dacă te respecți îți iei lucru bun.

BL2420Z_Regular_Front_eye

În plus, BenQ lansează 14 proiectoare noi: home cinema la standarde de cinema, educaționale și profesionale cu lentile interschimbabile pentru amfiteatre și săli de cinema.

O să rămâneți surprinși, dar cele pentru cinema nu sunt cât casa, ci au o dimensiune foarte decentă care nu îngreunează manipularea sau întreținerea acestora.

  • Noile modele W1110, W2000 și W3000 sunt compatibile cu standardul Rec. 709, folosit în cinematografie
  • BenQ MH856UST, MW883UST și MX882UST, cele mai performante modele dedicate segmentului interactiv educațional oferă o luminozitate ridicată, acces direct de pe tabletă sau smartphone, cu proiecții de la distanțe extrem de reduse
  • Modelele profesionale PU9530, PW9520, PX9510, PX9210 și PU9220, dedicate locurilor de mari dimensiuni (săli de conferințe, amfiteatre, săli de spectacole), au până la 7 lentile interschimbabile
  • SU922, SW921, SX920 proiectoarele profesionale pentru săli mari și amfiteatre, cu posibilități de reglaj și setări multiple, consum redus și fiabilitate imbatabilă

MX882UST_Left45_3

Nu în ultimul rând o premieră pentru piața din România este și prima boxă portabilă din lume, BenQ TreVolo, bazată pe tehnologia electrostatică (folosită în general pentru construcția boxelor de dimensiuni mari cunoscute fiind pentru calitatea pură a sunetului).

Chiar dacă s-au dus vremurile în care unii purtau Boombox-ul a.k.a casetofonul cu muzica în surdină, poate merge același principiu cu boxa de mai sus. Chiar ar fi simpatic să facă cineva așa.

Breeze_Black_Front45

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.